Még nincs MBH bankszámlád?

Nyiss új bankszámlát Mastercard® kártyával és legyen Tiéd az 50 000 Ft pénzvisszatérítés!
Sőt rendkívüli élmények is várnak!

JÁTÉKLEÍRÁS

Használd legalább 3 alkalommal Mastercard® bankkártyád* 2023. április 3. és 2023. június 4.** között legalább 50 000 Ft értékben és legyél részese az MBH élményeknek!

Válaszd ki, hogy az UEFA Champions League®-hez, a 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválhoz, vagy a Párizsi Élményparkhoz kapcsolódó ajándékaink közül melyikért indulsz! Kártyahasználattal további ajándékokra is pályázhatsz.

Add meg az adataid, és tippeld meg a kiválasztott ajándékhoz tartozó kérdésre a választ!

További információ a Részvételi Szabályzatban és az Adatkezelési Tájékoztatóban található!

* MBH bank által kibocsátott Mastercard® betéti kártya (a Szervező által kibocsátott hitelkártyák, Széchenyi és Agrár Széchenyi kártyák, valamint a Gazdakártya, Mastercard Unembossed Business kártya a Promócióban nem vesznek részt!)
** Az UEFA Champions League® ajándékhoz tartozó regisztrációs időszak: 2023.04.03. - 2023.05.15.

AJÁNDÉKOK

Válaszd ki, hogy melyik ajándékot szeretnéd és regisztrálj!

80. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál

Regisztrációs időszak
2023.04.03. - 2023.06.04.

Regisztráció

UEFA Champions League®

A regisztrációs időszak lezárult!

Párizsi Élménypark

Regisztrációs időszak
2023.04.03. - 2023.06.04.

Regisztráció

Kapcsolat

A promócióval kapcsolatos kérdéseiddel, valamint további felvilágosításért keresd ügyfélszolgálatunkat a promóció időtartama alatt!

Kapcsolat

Az 50 000 Ft-os visszatérítés főbb feltételei:

Lakossági számla esetén:

A számlanyitást követő második hónap végéig utaltasd jövedelmed legalább 150 000 Ft összegben legfeljebb két részletben a számládra; vásárolj az igényelt Mastercard® bankkártyával legalább 5 alkalommal összesen 100 000 Ft értékben. Új Ügyfél az, akinek számlanyitás kezdeményezését megelőző 6 hónapban nem volt az MKB Banknál, a Takarékbanknál vagy az MBH-nál lakossági forint fizetési számlája, sem Számlatulajdonosként, sem Társtulajdonosként.

Vállalati számla esetén:

A számlanyitást követő második hónap végéig hajts végre 5 db sikeres terheléses tranzakciót azon elsőként megnyitott bankszámládon, amelyhez Mastercard® bankkártyát is igényeltél. Új mikróvállalati Ügyfél az, aki a számlanyitást megelőző 3 hónapban nem rendelkezett pénzforgalmi számlával az MKB Banknál, a Takarékbanknál vagy az MBH-nál, és a kampány alatt nyitja meg első számláját, továbbá éves nettó árbevétele nem haladja meg a 300 M Ft-ot, vagy 2022-ben vagy később alapított vállalkozásként még nem rendelkezik lezárt üzleti évvel.

Gyakran Ismételt Kérdések